COVID-19 update

Het zijn voor iedereen bizarre en onwerkelijke tijden. Ook voor WB Firepacks. Wij zijn, van oudsher, een veiligheidsfirma en voor ons staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers 100% voorop. Afgelopen week hebben we ervoor gezorgd dat de gehele organisatie erop is ingericht om volgens de RIVM-richtlijnen te blijven werken en dat we de dienstverlening kunnen blijven garanderen. Samen met de directie van alle bedrijven uit de Lumipol Holding bespreken we dagelijks de status en of er nieuwe maatregelen genomen moeten worden. Wij informeren u graag over een aantal belangrijke onderwerpen.

Levertijden lopende orders
De werkzaamheden in de werkplaats gaan gewoon door, waarbij we een strikt protocol volgen dat te allen tijde in lijn is met de RIVM richtlijnen. We zien vooralsnog geen beperkingen in de levertijd van lopende orders. Het verkoopteam neemt persoonlijk contact met u op om u op de hoogte te brengen over de exacte status van uw projecten.

Voorraadbeheer
Wat betreft onze voorraad van producten en onderdelen, hebben we het voorraadniveau aanzienlijk verhoogd. Hierdoor kunnen we onze klanten blijven voorzien van nieuwe onderdelen en kan onze productie doorgang vinden. Vooralsnog zijn hier geen aanvullende maatregelen nodig.

Service en onderhoud
Het grootste effect zien we nu op onze Afdeling Service. Onze Service Engineers mogen, door de maatregelen, niet overal meer aan het werk. Staan er servicewerkzaamheden gepland, maar is dit door COVID-19 niet mogelijk? Dan vragen wij u telefonisch of per mail contact op te nemen met de Afdeling Service via service@firepacks.com  of +31 (0)78 623 15 00. Dan kunnen wij, samen met u, de mogelijke alternatieven bespreken.

Bereikbaarheid
- Ons kantoor in Zwijndrecht is momenteel geopend, met een beperkte en roulerende bezetting. Veel collega’s werken volledig digitaal thuis. We blijven bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 u tot 16:30 u op telefoonnummer +31 (0)78 623 15 00 en via ons e-mailadres: firepacks@firepacks.com ;
- We vragen u zoveel mogelijk contact op te nemen met uw contactpersoon via zijn of haar 06-nummer (te vinden in elke e-mailhandtekening);
- Alle persoonlijke gesprekken zijn tot nader orde afgezegd. Waar nodig kunnen we u telefonisch of via videoconference te woord staan. Ons verkoopteam neemt contact met u op om dit verder af te stemmen;
- Moeten we om welke reden dan ook echt fysiek afspreken? Dan kunnen we een meeting organiseren met maximaal 4 personen. Uiteraard onder de strikte voorwaarde dat geen van de aanwezigen symptomen vertoont. Maar zelfs dan heeft dit niet onze voorkeur.

Het is lang geleden dat we wereldwijd een dergelijke situatie hebben gezien. Maar als we allemaal de schouders eronder zetten, zoals we dat altijd doen, komen we er zeker doorheen. We slagen er tot nu toe goed in om onze dienstverlening in stand te houden. Op dit moment hebben we geen aanleiding te denken dat hier verandering in komt. Toch willen we gezien de onzekerheid vragen om uw begrip als de omstandigheden veranderen.

Laten we de richtlijnen aanhouden en goed op elkaar blijven letten.

Namens het gehele team van WB Firepacks,
Met vriendelijke groet,

Köksal Koçakoglu
Managing Director